Wednesday, 12 October 2016

Join shaklee

Jom Shaklee!

Anda perlukan bimbingan dan konsultansi EXCLUSIVE mengenai Shaklee?

Ya, harini kami jemput anda yang baru pertama kali nk jadi ahli Shaklee untuk daftar sebelum 15 Oktober ini dan anda berpeluang untuk miliki
Lecithin dan Vitamin C dgn PERCUMA!

syarat dengan
1. Pembelian 100UV
PERCUMA Lecithin

2. Pembelian 200UV
PERCUMA Vitamin C
++ Cash Bonus 5%

Caranya mudah sahaja 😊

1. Isi maklumat anda di sini

http://www.shaklee.com.my/?joinnow=920212

2. Hubungi / WA admin
📲012.230.0921
untuk proses pengaktifan ID

Mudahkan

Jom Shaklee bersama kami
#s2ufamilies

Kami bantu pada yang mahu

Monday, 10 October 2016

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

sy amalkan set preggy shaklee.. full set, ada masalah kencing manis masa hamil..alhamdulillah.. xde masalah cram kaki.. kulit anak bersih.. sepanjang hamil. xde masalah.. penuh bertenaga walaupun keje smpai mlm.. balik rumah dgn anak2 yg masih kecik..

bila kita dah rasa. dah ada perubahan pada diri sendiri.. trus buat bisnes. share dan bantu rakan2.

alhmdulillah..ada pendapatan ke2 bersama SHAKLEE ..4 tahun amalkan supplement shaklee mutu kesihatan lebih baik dari dlu.. alhamdulillah syukur sgt2..

SET HAMIL SHAKLEE FULL SET

#ostematrix
#vitalea
#b-complex
#esp
#vitamin c
#omega

For more info or order

012-2300921
www.sihatdalamkehidupan.blogspot.com

#omegashakleepromo
#pilkalsium
#setgorgeousshaklee
#wanitahebat
#ibuayah
#krimshaklee
#herbalblend
#setkurusshaklee
#colagenpowdershaklee
#vivixshaklee
#kulitcantiktanpacela
#vitamincshaklee
#alfalfashaklee
#omegaguard
#shakleelifestyles
#shakleecheras
#shakleepuchong
#shakleeputrajaya
#sayajualshaklee
#espshaklee
#kulitcantik
#masalahkulit
#shakleekinrara
#shakleeserikembangan
#awetmuda
#kolesterol

Sunday, 9 October 2016

Pengedar Sah Shaklee di SELANGOR

Saya Ida Rashid adalah pengedar sah SHAKLEE di Selangor.

Untuk Cod adalah di kawasan
SERI KEMBANGAN
PUTRAJAYA
PUCHONG
BANDAR KINRARA
PUNCAK JALIL
CHERAS HUKM (KUALA LUMPUR)
dan berhampiran dengannya.

Untuk poslaju di seluruh NEGERI

Untuk maklumat lanjut sila hubungi(whatsapp)
Ida   Rashid
012-2300921

Saturday, 24 September 2016

Kisah Doktor Mengandung Dengan ESP(TERUS JATUH CINTA DENGAN SHAKLEE)

Kisah Doktor Mengandung bersama ESP
----
Seperti kebanyakan doktor, saya tak percaya pada supplements. Bukan sb APA, sb saya dah pernah cuba sejak zaman university tapi tak pernah berkesan.
Saya pernah beli set kulit vitamin C, E dan B complex tapi saya tak makan. Sb kwn saya pm so saya beli saja. Tapi sb saya tak percaya, saya biar saja. Tambah saya tak suka telan pil. Susah nk telan pil.
Mengandung kali pertama, sgt mencabar pada saya. Alahan teruk, eksiden lagi sampai duduk atas kerusi roda sebulan sb sakit tulang belakang. Penat sgt rasanya. Hanya amalkan calcium,obimin dari KK dan neurogain. Hanyir sgt neurogain ni. Rasa lagi nak muntah.
Anak kedua termengandung selepas setahun. Dahla fobia mengandung. Kalau boleh nak anak saja tak suka mengandung. Lumrah kerja saya mmg 14 jam lamanya. Bygkan mengandung nak kerja lama2. Sigh. Memang rasa nk nangis. Mmg nangis pun. Tp rezeki Allah S.W T nak bg juga. Anak kedua masih alahan. Tak suka tgkp gmbr sb asal letak gmbr kt fb, kwn2 doktor sibuk serbu.
Hb berapa?? Low?? Kenapa pucat??
Masuk 26 minggu, dah tak tahan lagi. Jam 8 mlm saja bateri low. Kerja tak boleh balik lagi. Suara makin perlahan. Pesakit pun kena rapat dgn doktor baru dgr. Balik rumah nangis2 bgtahu suami saya dah tak tahan mcmni. Ada byk bulan lagi.
Saya penat. Setiap mlm 5x kaki cramp sampai nak tido pun fobia. Badan rasa lemah. Selalu rasa nak pitam. Saya ada anemia. Selalu migrain. Muka kelabu mcm zombie.
Saya minum susu Dutch lady setiap hari sampai senior saya ckp nanti kena kencing manis ni.
Laa dah nak kalsium tak minum susu mcm mana.
Masin mulut dia gula saya tgi. Terus tersentak.
Saya stop susu!! Minum susu pun cramp saja kaki.
Saya berdoa kpd Allah S.W.T supaya permudahkan ujian saya. Allah yg nk beri rezeki ini wpun saya tak bersedia jd tlg berikan saya kekuatan dan semangat.
Suatu hari saya terdetik utk cuba ESP. Saya yg anti supplement anti Shaklee. Boleh terdetik. Kuasa Allah S.W.T org yg tak suka pun boleh suka. Saya tak minum soya. Saya ak suka rasa soya.
Saya contact rakan saya seorang doktor juga. Dr Maryam.
Beliau suggest Osteomatrix dan ESP.
Saya terus bancuh ESP dgn milo supaya tak rasa soya. Alhamdulillah saya suka rasa ESP campur milo.
Selepas 2 hari, saya tidak pernah terkena cramp kaki mlm2. Saya jadi seorang doktor yg ceria semula. Jam 8 mlm pun saya senyum, gelak2 usik pesakit saya. Saya happy sgt sb saya sihat dan kuat. Saya bertenaga.
Subhanallah kenapa tak rasa mcm mengandung pun ni?
Rasa mcm diri saya yg tak mengandung. Begitu cergas.
Staff mula tegur doktor berseri skrg ni. Tak pucat.
Pesakit mula tegur doktor mengandung nmpk berseri. Kulit doktor cantik.
Tak pernah seumur hidup org puji kulit saya gebu.
Hidung,pipi, dagu smua jd tegang. Mmg awet muda. Hahahaha.
Terus mana2 ibu mengandung yg nangis2 depan saya, saya suggest kan ESP. Alhamdulillah mereka smua ckp dah bleh bgn pagi2.
Kenangan mengandung anak kedua mmg sgt manis. Kerana Shaklee, saya tidak lagi serik utk mengandung.
Saya enjoy mengandung.
Bila kita cukup supplements, kita sihat kita akan happy.
Nikmat kesihatan adalah nikmat paling mahal.
Bila Allah tarik baru kita terasa.
Begitulah kisah pertama kali saya berasa Shaklee dan terus jdkan bisnes. Hanya tuk tlg ibu lain dri rasa apa yg saya rasa.
Itu kisah ESP masa mengandung. Masa beranak lain pula.
For more info or order
012-2300921
www.sihatdalamkehidupan.blogspot.com
.
#espshakleepromo
#pilkalsium
#setgorgeous
#setgorgeousshaklee
#wanitahebat
#ibuayah
#krimshaklee
#herbalblend
#setkurusshaklee
#colagenpowdershaklee
#vivixshaklee
#kulitcantiktanpacela
#vitamincshaklee
#alfafashaklee
#omegaguard
#kurus
#banyakkansusubadan
#shakleelifestyles
#shakleecheras
#shakleepuchong
#shakleeputrajaya
#sayajualshaklee
#espshaklee
#kulitcantik
#masalahkulit
#shakleekinrara
#shakleeserikembangan
#awetmuda
#kolesterol

Saturday, 23 April 2016

SET KURUS SHAKLEE TERLARIS

Alhamdulillah syukur nikmat.

Gambar saya bersama anak dara saya no 2.Saya ibu kepada 3 orang anak.Selepas anak no 1 dan 2 berat badan saya sangat membimbangkan.

Mengandungkan anak no 3 saya berazam untuk kurus bagai dulu kala,Saya diperkenalkan dengan Set Kurus Shaklee dan saya mengamalkannya.

Alhamdulillah sekarang sudah berjaya berat yang diingini.Dulu kena kutuk punggung besar ngeri tengok,gemoknya,perut buncit.Saya pasti semua akan terasa sedih.Beli baju cantik2,seluar cantik2 memang susah.

itu sebabnya saya nak kurus

siapa inginkan berat dari

70kg ke 60kg
60kg ke 50kg

hubungi saya untuk saya bimbing anda sehingga berjaya

Ida Rashid
whatsapp: 0122300921

#sayajualshaklee #shaklee_putrajaya #shaklee_serikembangan #shaklee_puncakjalil #shaklee_Malaysia #sayajual #shakleecheras #sayajualmurah #visitmyig #igbiz #instashop #vitamin #suplement #kesuburan #gemuk #kurus #cantik #online_selling #online_Malaysia #tenaga #putih #halusmulus #iger #vitamincshaklee #vitamineshaklee #vivixuntukkanser #nakcantik  #setpreggy

Saturday, 5 March 2016

Testimoni Set Menyusu Shaklee dan set rambut gugur

testimoni Puan Mas

Saya pernah guna PRODUK SHAKLEE untuk menyusu dan untuk rambut gugur pada tahun 2013 lagi,saya lahirkan anak pertama,ke 2 dan ke 3.
Bila lahirkan anak ke 4 ni saya cuba guna produk lain tetapi tiada kesan apa2 pun.Shampoo yang mahal pun pernah saya gunakan,anak saya baru 4 bulan..rambut saya gugur banyak sangat.Saya risau suami pun risau
          Suami saya suruh amalkan semula set shaklee untuk menyusu dan utk rambut gugur.Seronok ida dengar kerna suaminya memberi galakan untuk isteri menyusu dan kecantikan Isteri siap berikan bajet lagi...
          Saya guna Shaklee untuk kesihatan juga,sebab penat bekerja.Saya akan gunakan Shaklee ni untuk kesihatan luar dan dalaman..IN SYAA ALLAH

           Kelebihan ESP

  gastrik
  luka ceaser
  rambut gugur
  kulit cantik
  jeragat
  menyusu
  pantang
  letih/lesu

    KELEBIHAN ZINC

      Mengaktifkan 200 jenis enzim di dalam tubuh untuk memelihara metabolisme gigi dan pertumbuhan remaja

      Membentuk kolagen untuk pertumbuhan dan perkembangan kulit,kuku dan organ

     Memperbaiki diabetes dengan membantu pengeluaran insulin

     Meningkatkan sistem imun

     Mempercepat pemulihan luka dalaman dan luaran (luka ibu selepas bersalin,luka pembedahan dan lain-lain)

     Meningkatkan kemampuan seks lelaki,menghasilkan sperma lebih berkualiti,meningkatkan tenaga (nak baca lebih lanjut zinc untuk meningkatkan kesuburan lelaki boleh klik sini)

     Mengelakkan rambut gugur

      KELEBIHAN ALFALFA

Melegakan sakit-sakit sendi dan belakang

Mengurangkan masalah resdung dan eczemaMembantu hilangkan kelesuan dan tekananMemberi kelegaan semasa period

Membantu Merawat arthitisMembantu Merawat athmaMencuci usus bagi membuang toksik

Membantu membuang angin dalam badanMembantu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor

Meneutralkan asid dalam badanMembantu masalah keputihan pada wanita

Membesar dan menegangkan payu dara

Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri

Memulihkan urat selepas bersalinSebagai milk booster

Membantu masalah penghadaman dan pencernaanMeningkatkan stamina lelaki

Membantu melegakan masalah sembelit


Ida Rashid
whatsapp: 0122300921

#sayajualshaklee #shaklee_putrajaya #shaklee_serikembangan #shaklee_puncakjalil #shaklee_Malaysia #sayajual #shakleecheras #sayajualmurah #visitmyig #igbiz #instashop #vitamin #suplement #kesuburan #gemuk #kurus #cantik #online_selling #online_Malaysia #tenaga #putih #halusmulus #iger #vitamincshaklee #vitamineshaklee #vivixuntukkanser #nakcantik  #setpreggy #shakleeputrajaya