Sunday, 15 April 2018

Kebaikan vitamin c dan esp



*Manfaat ESP kepada kita

✅ CERAHKAN KULIT
✅ PUDARKAN PARUT JERAWAT
✅ SUBURKAN RAMBUT & KUKU
✅ BERI TENAGA
✅ KURANGKAN NAFSU MAKAN
✅ SESUAI UNTUK DIET
✅ PEKATKAN SUSU BADAN
✅ MEMPERCEPATKAN LUKA SEMBUH
✅ BANTU RENDAHKAN KOLESTROL




*Manfaat Vitamin C untuk Kulit

~Mencerahkan kulit, membuat kulit sihat dan bercahaya
~Memperbaiki tekstur kulit yang kusam dan pucat
~Melindungi kulit dari radikal bebas
~Mengurangkan proses pigmentasi akibat pengaruh UV B
~Meningkatkan sintetis kolagen
~Sebagai antioksidan
~Mengurangkan garis halus dan kedutan pada kulit


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi Ida Rashid untuk keterangan lanjut.

Anda boleh membuat belian di mana-mana cawangan dengan harga Ahli.Saya boleh membantu anda mendaftar hanya melalui Online.

Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee (SID : 920212)

call/sms : 012-230 0921
www.wasap.my/60122300921  (klik)
FB: Ida Rashid
www.sihatdalamkehidupan.blogspot.com

cash on delivery ➡
Seri Kembangan,Putrajaya,HUKM Cheras,
Bandar Kinrara,Equine Park

Thursday, 22 March 2018

VITAMIN C DAN ESP Kekal dan merawat kulit wajah

Untuk kulit cantik licin dan bersih
gabungan mantap vitamin c dan ESP

*Manfaat Vitamin C untuk Kulit

~Mencerahkan kulit, membuat kulit sihat dan bercahaya
~Memperbaiki tekstur kulit yang kusam dan pucat
~Melindungi kulit dari radikal bebas
~Mengurangkan proses pigmentasi akibat pengaruh UV B
~Meningkatkan sintetis kolagen
~Sebagai antioksidan
~Mengurangkan garis halus dan kedutan pada kulit

*Manfaat ESP

✅ CERAHKAN KULIT
✅ PUDARKAN PARUT JERAWAT
✅ SUBURKAN RAMBUT & KUKU
✅ BERI TENAGA
✅ KURANGKAN NAFSU MAKAN
✅ SESUAI UNTUK DIET
✅ HILANGKAN KEDUTAN DI KULIT
✅ BADAN TIDAK MENGGELEBIR/KENDUR
✅ BANTU RENDAHKAN KOLESTROL

For more info or order
Whatsapp-Ida Rashid
www.wasap.my/60122300921
www.sihatdalamkehidupan.blogspot.com

#setgorgeousshaklee
#omegaguardshaklee
#bazarpaknil
#jerawat
#setkurusshaklee
#colagenpowdershaklee
#vivixshaklee
#kulitcantiktanpacela
#vitamincshaklee
#alfalfashaklee
#setkuruspower
#shakleelifestyles
#shakleecheras
#shakleepuchong
#shakleeputrajaya
#sayajualshaklee
#espshaklee
#kulitcantik
#masalahkulit
#shakleekinrara
#shakleeserikembangan
#sembelit
#kolesterol
#shakleeequinepark
#testimonivitcshaklee
#shakleebukitjalil
#bandartunrazak
#shakleeupm

Monday, 19 March 2018

TESTIMONI YOUTH SHAKLEE

Testimoni YOUTH shaklee (skin care)
Mengandungi :

1) *Luminous Gel Oil Cleanser*(125ml)

3 dlm 1, tidak mengandungi sabun. PH seimbang

Membersih, memperhalus dgn lembut dan menyuci

2) *Perfecting Skin Toner*(177ml)

Membersihkan sel kulit mati, menghidrat dan bekalkan nutrisi kpd kulit

3) *Youth Activating Serum* (30ml)

Mengandungi 10x ganda bahan aktif utk pembaharuan sel dan menggalakan penghasilan kolagen utk keserian kulit

4) *Radiance C + E*(60 kapsul)

Menggebu, mencerah dan mengurangkan penampilan garis halus, kedutan, pigmentasi dan menambahbaik tekstur serta tona kulit yg lebih sekata

5) *Age Defense Moisturizer SPF 50* (50ml)

Melindungi kulit dari sinaran berbahaya, menyubur dan melembapkan kulit

6) *Advanced Renewal Night Cream* (50ml)

Menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa tidur agar lebih cerah, muda, licin dan berseri



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi Ida Rashid untuk keterangan lanjut.

Anda boleh membuat belian di mana-mana cawangan dengan harga Ahli.Saya boleh membantu anda mendaftar hanya melalui Online.

Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee (SID : 920212)

call/sms : 012-230 0921
www.wasap.my/60122300921  (klik)
FB: Ida Rashid
www.sihatdalamkehidupan.blogspot.com

cash on delivery ➡
Seri Kembangan,Putrajaya,HUKM Cheras,
Bandar Kinrara,Equine Park

Sunday, 11 March 2018

SkinCare Shaklee-YOUTH

Kebaikan set skin care YOUTH SHAKEE

Mengandungi :

1) *Luminous Gel Oil Cleanser*(125ml)

3 dlm 1, tidak mengandungi sabun. PH seimbang

Membersih, memperhalus dgn lembut dan menyuci

2) *Perfecting Skin Toner*(177ml)

Membersihkan sel kulit mati, menghidrat dan bekalkan nutrisi kpd kulit

3) *Youth Activating Serum* (30ml)

Mengandungi 10x ganda bahan aktif utk pembaharuan sel dan menggalakan penghasilan kolagen utk keserian kulit

4) *Radiance C + E*(60 kapsul)

Menggebu, mencerah dan mengurangkan penampilan garis halus, kedutan, pigmentasi dan menambahbaik tekstur serta tona kulit yg lebih sekata

5) *Age Defense Moisturizer SPF 50* (50ml)

Melindungi kulit dari sinaran berbahaya, menyubur dan melembapkan kulit

6) *Advanced Renewal Night Cream* (50ml)

Menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa tidur agar lebih cerah, muda, licin dan berseri

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi Ida Rashid untuk keterangan lanjut.

Anda boleh membuat belian di mana-mana cawangan dengan harga Ahli.Saya boleh membantu anda mendaftar hanya melalui Online.

Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee (SID : 920212)

call/sms : 012-230 0921
www.wasap.my/60122300921  (klik)
FB: Ida Rashid
www.sihatdalamkehidupan.blogspot.com

cash on delivery ➡
Seri Kembangan,Putrajaya,HUKM Cheras,
Bandar Kinrara,Equine Park

Shaker Shaklee-012 230 0921

Shaker murah
1-9 rm6.50
10 dan ke atas rm6


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi Ida Rashid untuk keterangan lanjut.


Anda boleh membuat belian di mana-mana cawangan dengan harga Ahli.Saya boleh membantu anda mendaftar hanya melalui Online.


Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:


Pengedar Shaklee (SID : 920212)


call/sms : 012-230 0921

www.wasap.my/60122300921  (klik)

FB: Ida Rashid

www.sihatdalamkehidupan.blogspot.com


cash on delivery ➡

Seri Kembangan,Putrajaya,HUKM Cheras,

Bandar Kinrara,Equine Park

Monday, 19 February 2018

Testimoni Set Kurus Shaklee ,subur dan cantik

Fuhhhh lamanya rasa tak berblog.Start jek musim sekolah KEkda rasa bz tak terkejar.Kadang nak bukak blog masa landing2 atas katil jek terus tertidur.

Walaupun bz dengan anak sekolah Alhamdulillah  syukur nikmat order shaklee ada jek.

Hari ni nak cerita kisah Sorang CUSTOMER ni.Dia ambil Shaklee untuk kurus sebelum ni.Ambil ESP lepas tu dia ambil ALFALFA,HERB-LAX dan Lecithin.

KEkda ajar 1 1 cari makan semua dia ikut.


Lepas tu tak sampai sebulan customer KEkda ambil semua di atas tu nak tambah CINCH COKLAT pula



Hari ini KEkda dapat lagi Whatsapp customer KEkda nak GLA COMPLEX DAN B-COMPLEX.
Ada masa sembang dengan akak ni muka dia kecil dh tengok.Kurus dan nampak muda.Dua cerita badan makin cergas tak sakit2x dah.Rupa2nya akak ni umur dah 44 tahun dan anaknya dah berkawin juga ada cucu 3 orang.Terperanjat KEkda tau.Beli GLA DAN B-COMPLEX sebab lepas amalkan shaklee ni period dia dh lama tak datang dah datang kembali.Seronok akak ni n sebab tu ambil set kesuburan dan risik nak menjadi ahli sebab dah jatuh cinta dengan SUPPLEMENT  SHAKLEE.

 
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi Ida Rashid untuk keterangan lanjut.

Anda boleh membuat belian di mana-mana cawangan dengan harga Ahli.Saya boleh membantu anda mendaftar hanya melalui Online.

Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee (SID : 920212)

call/sms : 012-230 0921
www.wasap.my/60122300921  (klik)
FB: Ida Rashid
www.sihatdalamkehidupan.blogspot.com

cash on delivery ➡
Seri Kembangan,Putrajaya,HUKM Cheras,
Bandar Kinrara,Equine Park

Monday, 15 January 2018

Testimoni Omega Guard Shaklee

Di sebabkan bulan ini promosi OMEGA GUARD SHAKLEE KEkda bagi testimoni omega guard banyak2 ye

BELI 3 DISKAUN 5%

Kelebihan OMEGA GUARD SHAKLEE

Asid lemak Omega-3 adalah lemak yang sihat atau baik yang diperlukan untuk menyokong fungsi normal tubuh.

Omega-3 telah dikaji secara meluas manfaatnya terhadap tubuh badan:-

Kesihatan Jantung

Omega-3 dapat mengurangkan keradangan, keradangan boleh merosakkan saluran darah dan menyebabkan [enyakit jantung.

EPA & DHA telah terbukti melalui penyelidikan dapat memberikan manfaat berikut yang mana semuanya boleh membantu mengurangkan risiko penyakit jantung:

Membantu mengekalkan paras trigliserida (kolesterol) dan tekanan darahMeningkatkan pengaliran darah Mengekalkan degupan jantung sihat

Fungsi Otak 

Otak kita terdiri daripada hampir 60% lemak dan kebanyakan sistem saraf terdiri daripada lemak. Korteks serebrum (yang bertanggungjawab untuk ingatan dan perhatian) dianggarkan mengandungi 20% DHA.

EPA dan DHA telah dikaji untuk: 

Penglibatan dalam penghantaran maklumat di antara saraf Kesan positif kepada perasaan, kognitif, daya ingatan, pembelajran dan perhatianMemberikan kesan penuaan yang sihat, dimana boleh melambatkan permulaan penyakit yang berkaitan dengan usia dan minda seperti Alzheimer dan demensia / nyanyuk

Kesihatan Sendi 

EPA & DHA berfungsi untuk mengurangkan keradangan dengan mengurangkan pengeluaran enzim yang menghakis rawan dan menyebabkan sakit sendi 

Omega 3 juga memainkan peranan penting dalam:

Mengekalkan ketumpatan mineral tulangMenggalakkan pergerakan sendi, fleksibiliti, mengurangkan kekejangan, bengkak dan kesakitanMengurangkan keradangan menyekat keradangan dan kemusnahan sendi yang kerap berlaku dalam artritisBertindak sebagai pelincir untuk membolehkan sendi-sendi yang berkeriut serta sakit bergerak dengan lancar

Kehamilan

Aisd lemak, omega-3 adalah sangat penting semasa kehamilan sehingga penyusuan susu ibu

Selepas bayi dilahirkan Omega - 3 menyokong:

Perkembangan otak dan fungsi imun.Kesihatan ibu dan emosi stabil selepas bersalin Perkembangan otak, mata dan sistem saraf janinDHA adalah komponen utama retina - penting untuk perkembangan penglihatan yang sihat bagi bayi DHA adalah pentng untuk perkembangan optimum otak sebelum kelahiran dan semasa peringkat awal pembesaran kanak-kanakBoleh mengurangkan risiko alahan pada bayi Menyokong tempoh kehamilan yang normal dan berat kelahiran bayi yang sihat

Omega 2 juga didapati menyokong kesihatan kulit, membantu penurunan berat badan, meningkatkan sistem imun dan mengawal atur pengeluaran dan fungsi hormon.

Walaupun Omega 3 mempunyai pelbagai manfaat kepada kesihatan ia adalah nutrien yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh. oleh itu pengambilan supplemen Omega 3 adalah penting. Orang yang sihat memerlukan kira-kira 1,000-2,000 mg minyak ikan sehari.

1 kapsul Omega guard Shaklee mengandungi 333mg Omega 3. 1 hidangan(3kapsul) bersamaan lebih kurang 1,000mg. Untuk mendapatkan produk ini boleh terus berhubung dengan saya di 012-2 2300921

Harga Pasaran : Rm136.25